LOVE

Hajdú Péter: Idén megtalálom az igazit

Egyetlen rövid kapcsolatot leszámítva 2 és fél éve a legkapósabb szingli híresség, de már ő maga is unja ezt a titulust, és bízik benne, a 2019-es évben újra rátalál a szerelem.
  • Szerző: Buster

Egy kapcsolat végét, különösen, ha egy házasságról beszélünk, melyből gyermekek is születtek, el kell gyászolni, és bizony időre van szükség ahhoz, hogy újra készen álljunk egy új szerelemre. Hajdú Péter nem tagadja, hogy ő nem adta meg magának ezt az időt korábban, hiszen 2016 végén már együtt mutatkozott korábbi barátnőjével, Eszterrel, akivel csak néhány hónapon át tartott a románcuk. A műsorvezető azóta nem bonyolódott komolyabb kapcsolatba, de természetesen nem fogadott cölibátust sem.

"Két és fél év elég volt rá, hogy letisztázzam magamban, milyen partnert szeretnék magam mellé az életben, és mára le is tisztult a kép. Igaz, volt egy korai próbálkozásom Eszterrel, de akkoriban még nem igazán álltam készen egy kapcsolatra, ami hamar ki is derült”

– kezdte a %%-nak Hajdú Péter, aki mostanában már teljesen nyitottá vált egy új szerelemre és reméli az idei évben rá is talál.

Hogy Péter milyen hölgyet képzel el társaként, arról hosszan mesél a lap keddi számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?