LOVE

Hajdú Péter: Ebben a szerelemben bármi lehetséges

Anna két hónappal ezelőtt lépett be a mûsorvezető életébe, kapcsolatuk pedig mára komolyra fordult. A mûsorvezető és a modell együtt tervezik jövőjüket.
  • Szerző: Buster

A %% elsőként írta meg február végén, hogy Hajdú Péter egy évvel válása után újra szerelmes. Előtte nem sokkal szintén lapunknak árulta el, milyen hölgyet képzel el maga mellett hosszabb távon. Ennek a képnek tökéletesen megfelel a 26 éves Alföldy Anna, aki nem csak gyönyörű, de a kettejük közt lévő korkülönbség sem kettessel kezdődik, ráadásul modellként és üzletasszonyként is önálló karriert épít, amelyek mind fontosak Péter számára.

A kapcsolat mindössze két hónapja tart és a fiatal lány szülei még nem találkoztak a műsorvezetővel, de a pár hamarosan sort kerít a háztűznézőre is. Ehhez Dunaszerdahelyre utaznak majd, hiszen Anna édesanyja ott él.  Péter egyelőre még óvatosan fogalmaz friss kapcsolatáról, de azt nem tagadja, komoly terveket dédelget.

"Nagyon korai még arról beszélni, hogy milyen komoly terveink vannak egymással, de maradjunk annyiban, hogy jelenleg úgy érzem, minden lehetséges…”

- fogalmazott óvatosan a műsorvezető.

A %% munka közben érte utol Annát, aki szempilla-stylistként dolgozik. A fiatal lány kedvesen reagált érdeklődésünkre és őszintén mesélt terveiről.

"26 éves vagyok, tele tervekkel és ambícióval. Most a karrieremet építem és remélem, hogy nem csak modellként, de rövidesen üzletasszonyként is sikeres lehetek."

Ugyanakkor harmincéves korom körül szeretnék majd családot is alapítani, bár erről korai még beszélni”

- szögezte le Alföldy Anna a %% napilap pénteki számában, ahol a pár hosszabban is mesél kapcsolatukról.

És ezeket olvastad már?