LOVE

Fiatalabb pasi kellett sztárjaink boldogságához!

Sokáig talán ők maguk is tartottak a jelentős korkülönbségtől, ám végül győzött a szerelem. Bemutatjuk azokat a hazai hírességeket, akik szembementek a konvenciókkal, és egy fiatalabb férfi mellett találták meg a boldogságot!
  • Szerző: Doris

Arra számos példát tudunk, amikor egy korosodó sztárpasi egy nála akár évtizedekkel fiatalabb csajt választ magának, na de mi a helyzet akkor, amikor a nő az idősebb? Bizony, ebben az esetben még inkább beszédtémává válik a viszony!

Vannak azonban olyan magyar sztárok, akiket hidegen hagytak a megjegyzések, az idő pedig őket igazolta. A %% bemutatja azokat az ismert nőket, akik egy náluk fiatalabb férfi mellett találták meg a boldogságot.

Polyák Lilla

Még a válófélben lévő színésznő rajongói is ledöbbentek, amikor kiderült: kedvencük beleszeretett 16 évvel fiatalabb kollégájába, Gömöri András Mátéba. A kétgyermekes anyuka és az Operett ifjú szívtiprója a Marie Antoinette című musical próbái alatt került közel egymáshoz, amiben szeretőket alakítanak.

 

Forrás: Clara Photo

Közzétette: Gömöri András Máté – 2016. március 4.

Bár Lilla sokáig harcolt érzései ellen, Máté apró figyelmességei végül célhoz értek: egy bulin elcsattant köztük az első igazi csók, boldogságuk pedig azóta is tart!

Gombos Edina

Az Amerikában új életet kezdő műsorvezető 2004-ben ismerte meg Alberto Costafredát, a kubai származású férfi pedig azonnal levette őt a lábáról. Bár köztük mindössze 3 év a korkülönbség, házasságukat így is sok támadás érte.

Az Aktív egykori képernyőse talán ezért is döntött úgy, hogy hátat fordít Magyarországnak, hogy férjével és két tündéri kisgyerekével belevágjon élete legnagyobb kalandjába Floridában.

 

West Palm Beach izgalmas központjába mindig visszatérünk. Ezúttal is nagyon élveztük a vidám fesztiválhangulatot...

Közzétette: Edina Gombos – 2016. február 13.

Zoltán Erika

A mindig bombaformában lévő énekesnő 1990-ben, egy bárban pillantotta meg először a nála 10 évvel fiatalabb Kátai Róbertet, vagyis Robby D-t. A fiatal fiú ekkor még táncosként dolgozott, és annyira elvarázsolta Erikát, hogy a sztár néhány hónap múlva el is költözött férjétől. Robby D és Erika C azóta is egy párt alkotnak, a színpadon éppúgy, mint a magánéletben.

 

Közzétette: Zoltán Erika – 2015. június 24.

1997-ben össze is házasodtak, egy évvel később pedig megszületett szerelmük gyümölcse, Zoé.

Gaál Noémi

A TV2 dekoratív időjósa 2005 óta alkot egy párt Maloveczky Miklóssal, akit énekesként és műsorvezetőként is ismerhetünk. Köztük is majdnem 10 év a korkülönbség, ám ez soha nem állt szerelmük útjába.

 

Közzétette: Noémi Gaál – 2014. december 20.

Noémi karácsony előtt a %%-nak adott exkluzív interjújában mesélt arról, hogy milyen jó a kapcsolata férje családjával, akik azonnal megszerették és befogadták őt.

Détár Enikő

A csinos színésznőt nagyon megviselte válása, így sokáig csak arra használta a nála jóval fiatalabb Pétert, hogy enyhítse fájdalmát. Párja előtt sem titkolta, hogy a szerelmet csak egyfajta hóbortnak tartja, ám szépen lassan megváltoztak az érzései.

Kezdeti bizonytalankodása után mélyen megszerette Pétert, és bár váltig állította, hogy nem tervez hosszú távra, már két éve boldog sármos választottjával.

 

És ezeket olvastad már?