LOVE

Férjével együtt állt kamerák elé, ezt nem tudtuk Demcsák Zsuzsáékról

Demcsák Zsuzsa nagyon boldog, hogy férje végre Magyarországra érkezett, vele együtt adott interjút a TV2 mûsorában.
  • Szerző: Ripost

Demcsák Zsuzsa és indiai férje először a TV2 Tények Plusz című műsorában beszéltek házasságukról. A párt Joshi Bharat interjúvolta meg, a 40 éves műsorvezető őszintén beszélt rejtélyes rosszullétéről, Krishan pedig az érzéseit osztotta meg a nézőkkel. A közös jövőről, családról és a rájuk leselkedő kulturális nehézségekről is beszéltek, de úgy érzik, együtt mindent legyőzhetnek.

Joshi Barat budai otthonában kereste fel a műsorvezetőt, aki mostanában ritkán fogad vendégeket. Demcsák Zsuzsához néhány napja mentőt kellett hívni, de szerencsére nem volt nagyobb baj, nagyobb volt az ijedtség.

Demcsák Zsuzsa szerint minden egyes porcikáját elfogadja a szerelme, ilyet pedig még sosem tapasztalt. Krishan így ennek köszönhetően "tulajdonképpen az első férje". A férfi 36 éves, de nem érdekli, hogy szerelme 4 évvel idősebb, csak azt akarja, hogy a tévés boldog legyen mellette.

Krishan testvérei és barátai már ismerik Zsuzsát, aki szerint férje nagyon bölcs, okos és gyakorlatias is, "nagyon férfi is tud lenni".
Demcsák Zsuzsa magánéletében az utóbbi időben nem sok jó dolog történt, hiszen ittas vezetés miatt bevonták a jogosítványát, a férje tud róla, de elfogadja a történteket.

Krishannek kicsit magyarrá is kell válnia, mert ha indiaiként figyeli az országot, akkor nem fog tudni beilleszkedni.

A műsorvezető egyébként saját bevallása szerint még nem volt olyan férfival együtt, aki tud főzni. 10 éve nem élt együtt gyermekein kívül senkivel, most mégis örömmel változtat eddigi életvitelén.

És ezeket olvastad már?