LOVE

Felvállalta szerelmét a két magyar tévés

Nem titkolóznak tovább, kiállt a nyilvánosság elé a Hír TV két műsorvezetője.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ahogyan azt arról a is beszámolt a hét elején, a munkakapcsolatnál több lehet a HírTV két műsorvezetője között. Az érintettek nem tagadnak tovább, sőt saját maguk keresték meg a Bors szerkesztőségét a nagy bejelentéssel.

„Miután egyre több kérdést kaptunk a témával kapcsolatban, illetve a saját közvetlen környezetünk, ismerőseink és barátaink előtt sem szeretnénk tovább titkolózni, így most már kimondjuk: igen, egy televíziónál dolgozunk, és a munka mellett egymásra is találtunk az utóbbi hónapokban! Nagyon boldogak vagyunk együtt!”

– mondta M. Kovács Róbert, a HírTV Vezércikk című műsorának a házigazdája.

Szerelem szövődött a Hír TV műsorvezetői között

Szerelem szövődött a Hír TV műsorvezetői között (Fotó: Bors)

A pletykák azután indultak el a párról, hogy egy időben két egymást követő napi műsorban tűntek fel a csatornán, így a stúdióba együtt érkeztek és távoztak is. M. Dobos Marianne, a Csörte című vitaműsor háziasszonya szintén megerősítette a Borsnak a hírt.

„Valóban nem szeretnénk tovább titkolózni, hiszen pont annyi idő töltöttünk már közösen el együtt, hogy bátran kijelenthetjük, nemcsak egymásnak, de a nagyközönség számára is, hogy mi egy pár vagyunk. Viszont csak a munkahelyünk azonos, nem dolgozunk együtt egyetlen produkcióban sem.”

A Hírek szerelmesei című film most megelevenedni látszik, hiszen a pár valósággal kivirult nemcsak az általuk vezetett műsorokban, hanem a magánéletben is.

Az egymásra találásuk további részletei a csütörtökön megjelent hot! magazinban olvashatóak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?