LOVE

Felkészült a sztárságra Demcsák Zsuzsa indiai férje: napokon belül hazánkba érkezik

Demcsák Zsuzsa igyekezett felkészíteni Krishant a sztársággal járó nehézségekre.
  • Szerző: Ripost

Megkapta a vízumot Demcsák Zsuzsa indiai férje, így Krishan napokon belül Magyarországra érkezik. A színházi rendező és pszichológus férfi itt kezd új életet.

A műsorvezető közeli baráti társaságától arról értesült a Bors, hogy Zsuzsával madarat lehet fogatni a boldogságtól, reményekkel telve tervezi az új közös életüket.

A feleségénél négy évvel fiatalabb férfi tudja, hogy komoly sajtóérdeklődés övezi majd a jelenlétét, erre Zsuzsa személyesen igyekezett felkészíteni őt. Bár egy civil embert százszázalékosan nem lehet felkészíteni arra, hogy amerre jár, majd kamerák és mikrofonok követik, az emberek pedig ismeretlenül is ismerősként fogják köszönteni, Zsuzsa minden tőle telhetőt megtesz, hogy a lehető legkomfortosabban érezze magát Krishan ebben a számára idegen helyzetben.

Krishan egy végtelenül nyugodt és rendkívül toleráns férfi, akinek az a legfontosabb, hogy a feleségével együtt legyen. Nem kevés akadályt kell leküzdeniük, de ezt meg fogják tudni tenni ismerve Zsuzsa erejét és Krishan jellemét – állítják a barátok. – Nyilvánvalóan, amint itt lesz Magyarországon, ő is vállal szerepléseket, ahol ketten együtt jelennek majd meg, és meg fogják ismerni az emberek.

A Bors úgy értesült, hogy Krishan érkezésének estéjén közös vacsorát terveznek a szerelmesek.

"Nem én fogok főzni, hanem a férjem, aki kiváló szakács – büszkélkedik Zsuzsa. – Pedig először arra gondoltam, hogy készítek neki valami finom magyaros ételt, de végül azt beszéltük meg, hogy ő szeretne főzni nekem".

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?