LOVE

Felháborodott a násznép a ValóVilág sztárjának esküvője miatt

A ValóVilág 4 egykori játékosa nem mindennapi esküvőt tervez, ezzel pedig sokan cseppet sem elégedettek.
  • Szerző: mdna

Bár barátja még nem kérte meg a kezét, jövő nyárra esküvőt tervez VV Gigi. A mostanában jógaoktatással foglalkozó egykori villalakó és párja rendhagyó lagzira készülnek,

ez viszont egyáltalán nincs ínyére sem a barátoknak, sem pedig a családnak.

A leendő meghívottaknak nem tetszik többek között, hogy nem fognak húst felszolgálni, ráadásul a leendő házasok este nyolckor be is fejeznék az ünneplést.

"Radikálisan gondolkodunk az esküvőnkről. Azt szeretnénk, ha olyan lenne, amilyenről mi álmodtunk. Nem szeretnénk húst felszolgálni. (...) Persze ez az ötletünk nem aratott osztatlan sikert.

Mi viszont úgy gondoljuk, hogy ha megosztjuk velük életünk egyik legszebb napját, akkor a kedvünkért ők is alkalmazkodhatnak a mi vágyainkhoz.

Nem tervezünk hajnalig tartó lagzit. Dél körül kezdődne a templomi szertartás, azt követően az ebéd és este nyolcig, legkésőbb tíz óráig tartana a buli. Nem bírjuk az éjszakázást, és így legalább senki nem lesz hullafáradt másnap" - nyilatkozta a Borsnak Gigi.

Ettől függetlenül van olyan tradíció, amihez azért ők is ragaszkodnak: a menyasszony hófehér ruhát és templomi szertartást szeretne, és bár Gyula még mindig nem kérte meg Gigi kezét, úgy tűnik, az egykori villalakó ragaszkodik a jövő nyári időponthoz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?