LOVE

Fél év után ismerte be a jóképű sztár, hogy megint apa lett

Justin Timberlake és Jessica Biel egészen mostanáig semmilyen formában nem erősítették meg, hogy már két fiuk van.
  • Szerző: The_M

Tavaly júliusban néhány pletykás ismerősnek hála kiszivárgott, hogy Justin Timberlake-et ismét egy kisfiúval ajándékozta meg a felesége, Jessica Biel. Pedig a sztárpár olyan ügyesen titkolta a színésznő terhességét, hogy egyetlen fotó sem buktatta le őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

A gólyahír kiszivárgása ellenére JT és Jessica nem reagáltak, egészen mostanáig. Timberlake egy online interjúban megerősítette, hogy tavaly nyáron kisöccse született az ötéves kisfiának. A pici a Phineas nevet kapta, és teljesen egészséges. Megmutatni viszont továbbra sem szeretnék, sőt a pandémia alatt annyira megtetszett nekik a vidéki élet, hogy a farmjukon is maradnak távol a rivaldafénytől. Persze sem Justin, sem Jessica nem hagynak fel a szakmájukkal, csak a celebeskedésből nem kérnek.

Phineas egyébként pontosan nyolc hónappal azután jött a világra, hogy Bielék házassága válságba került, miután Timberlake közel került egyik kolléganőjéhez egy filmforgatáson. De Jessica visszafogadta, és ezután derült ki, hogy másodszorra is várandós.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?