LOVE

Ezüstlakodalmát ünnepli Kovács Kati, elárulta házasságának a titkát

Apróságokon is felfortyan, de mindig bocsánatot kér a férjétől. Az énekesnő elárulta, hogyan ünnepelték meg a sok év boldogságot.
  • Szerző: Ripost

Kovács Kati hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, ám sikerein és tehetségén kívül nem sokat tudhatunk róla. Az aranytorkú énekesnő ugyanis féltve őrzi magánéletét, de most mégis kivételt tett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Borsnak elárulta, hogy már 25 éve boldog házasságba él férjével, pedig szöges ellentétei egymásnak. Ők ketten mégis erős páros alkotnak, amin a járványhelyzet sem tudott változtatni.

A pandémiát nem csak a négy fal között töltötte, mindenhová elkísérte férjét (Fotó: Bors)

„Amikor a legveszélyesebb volt a vírushelyzet, akkor is vele tartottam. Ő bement a boltba vásárolni, én pedig addig az utcán sétálgattam, mert féltett engem. Mindig is ilyen férjet kívántam magamnak, remekül megvagyunk” – árulta el Kovács Kati.

„A jó házasságra nincs recept, lakva ismeri meg egymást az ember. Jól megvagyunk együtt huszonöt év után is. Igaz, hogy türelmetlen alkat vagyok, apróságokon is felfortyanok, és néha indulatosan rászólok, de aztán azonnal bocsánatot kérek. Ő pedig egy végtelenül nyugodt ember… De ebben ez a szép: kiegészítjük egymást. Ő megfontolt, ezért van szüksége egy ilyen hebrencsre, amilyen én vagyok. A temperamentumunk eltérő, de nagyon sok mindenben egyetértünk, közös az érdeklődési körünk és a gondolkodásmódunk is hasonló” – magyarázta mosolyogva az énekesnő, aki azt is elárulta, hogyan ünnepelték meg a negyedszázados házassági évfordulójukat: sehogy. Amit azzal magyarázott, hogy minden nap ünnep, amikor együtt lehetnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?