LOVE

Ezt látnod kell, így ünnepelték a sztárok az apák napját

A hírességek sem feledkeztek meg az édesapjukról.
  • Szerző: Ripost

Június harmadik vasárnapja az édesapáké! Bár Magyarországon még nincs akkora hagyománya, mint az anyák napjának, évről évre nő a népszerűsége. A hazai hírességek sem feledkeztek meg erről a különleges napról, mutatjuk, hogyan ünnepeltek.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Curtist a felesége köszöntötte fel a kisfia nevében

A rapper élete tavaly fenekestül felfordult, ugyanis nyáron megszületett kisfia, Doncsi. Curtist azóta kenyérre lehet kenni, mindent megtesz a gyermekéért. Apák napja alkalmából egy különleges fotóval és üzenettel köszöntötte Krisztike!

„Boldog apák napját apucikám! Nagyon szeretlek! Kisfiad: Doncsi” – olvasható a bejegyzésben.

Németh Kristóf a fiaival ünnepelt
A színész két fiú büszke édesapja! Nagyobbik gyermeke, Lóci már 13 éves, Levente viszont még csak hathónapos múlt. Ám ez sem akadályozta meg a családot, hogy együtt ünnepeljék az apák napját!

Balázs Andi különleges fotóval lepte meg édesapját
A színésznő viszonylag ritkábban tud találkozni az édesapjával, hiszen Budapesttől távolt, Gyomaendrődön él. Ettől függetlenül Andi nem feledkezett meg szerettéről apák napján sem.

Kárász Róbert az egész hétvégét az édesapjával töltötte
A műsorvezető egészen Szigetvárig utazott, hogy meglephesse az édesapját. Természetesen a közös fotó sem maradhatott el a találkozóról, amihez Kárász csak annyit írt: Próbálok jó apa lenni!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?