LOVE

Ezek a magyar sztárok saját hasonmásukba szerelmesek

Tóth Gabi és egykori mentoráltja annyira hasonlítanak egymásra, hogy akár vér szerinti rokonok is lehetnének. De nem ők az egyetlenek a sztárvilágban, Till Attila és Majka is megszólalásig hasonlít a szerelmére.
  • Szerző: MF

A szerelmesek egy kapcsolatban sokszor felveszik egymás szokásait, sőt a személyiségük is egyre jobban kezd hasonlítani a másikéra. Ezek a tények nem is meglepőek, de az igen, hogy egyesek megszólalásig hasonlítanak külsőleg is a párjukra.

Tóth Gabi nyáron vállalta a nyilvánosság előtt kapcsolatát. Az énekesnő egykori mentoráltjával él együtt, akivel hátborzongatóan hasonlítanak egymásra. Náluk nemcsak a szakmájuk közös, hanem az arcformájuk is.

18 éve él boldog házasságban Till Attila és felesége. A népszerű tévésnek mindig is karakteresek voltak vonásai, ám úgy látszik, hogy a közel két évtizedes együttélés Krisztina arcán is nyomot hagyott. Egyre jobban hasonlít egymásra a páros.

 

Ma 18 éve . Szeretlek @kkriszta3 !!!!!!!!!!!

Közzétette: Till Attila hivatalos oldala – 2015. október 18.

 

Lift Love :)

Közzétette: Till Attila hivatalos oldala – 2016. január 19.

Majka és Dundika is lehetnének testvérek. A második gyermekét váró párosnak ugyanolyan csodálatos a mosolya. De az arcuk több jellegzetessége is megegyezik.

 

Mi.. 4-en

Közzétette: Dundika – 2015. október 21.

 

Közzétette: Dundika – 2015. szeptember 9.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?