LOVE

Ez a sármos séf Tóth Vera új szerelme, mindenki rá tippel

Az énekesnő hiába tett meg mindent, hogy eltitkolja új kedvese kilétét, a kelleténél kissé több információt csepegtetett. Kiderült, kivel romantikázott Madridban!
  • Szerző: Doris

Hetek óta mindenkit lázban tart, hogy vajon ki rabolhatta el Tóth Vera szívét! Az énekesnő eddig csak annyit árult el, hogy váratlanul egy nagyon fontos férfi lépett be az életébe, a rejtélyes hódoló kilétét gondosan titkolja.

Nem volt nehéz azonban rájönni, hogy Vera nagy valószínűséggel egy ismert séf, bor-és gasztrotanácsadó mellett találta meg végre a boldogságot.

Árulkodó fotókkal van tele az internet! Tóth Vera hiába tett meg mindent, hogy eltitkolja új kedvese kilétét, a kelleténél kissé több információt csepegtetett. Például azt, hogy a hétvégére Madridba utazik! Nem kellett sokat várnunk, szombat este az is kiderült, hogy a titokzatos férfivel romantikázik a spanyol fővárosban, az Instagramra feltöltött videója alapján vele, valamint a helyi gasztrolovagokkal ebédelt. Ekkor készült az a beszédes fotó, amin az új kedves keze és órája is látszik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Nem is kellett több, a rajongók egyből találgatni kezdtek, még Vera édesanyja is hozzászólt a fotóhoz. A kommentelők szerint a férfi a keze alapján negyven körüli lehet. A %% kis kutatómunka és keresgélés után rájött, ki lehet az új lovag!

Ha a szemünk nem csal, Vera új kedvese nem más, mint az elismert konyhafőnök, bor-és gasztrotanácsadó, aki már több neves hazai pincészet vezetőjeként és marketing-szaktanácsadójaként is dolgozott. És hogy miért tippelünk erre a férfira? Nos, elég megnézni azt a fotót, amit szintén Madridban készített szombaton. Ugyanazt az órát és inget viseli, amit a Vera kezét szerelmesen szorító illető.

Sőt, a séf január 23-án egy olyan fotóval jelentkezett be az egyik vidéki étteremből, amin szorosan átöleli Verát, és tapintható köztük az összhang!

Hogy milyen egyéb jelek utalnak a köztük lévő gyengéd érzelmekre, azt megtudhatod a %RIPOST% hétfői lapszámából. Minden részletre fény derül!

És ezeket olvastad már?