LOVE

Exkluzív interjú: Zsidró Tamás szeretné megvédeni Dobó Katát

A sztárfodrász mindig óvta a magánéletét, ezért zavaró számára, hogy most ez előtérbe került.
  • Szerző: Ripost

Rajong az autókért Zsidró Tamás, aki meg is nyerte a Playboy Driver’s Club izgalmas vezetéstechnikai versenyét. A pályán Zsédenyi Adriennel és Szentgyörgyi Rómeóval mérkőzött meg, a %%-nak pedig elárulta, rajong az olyan tevékenységekért, amelyek az adrenalinszintet növelik.

"A fiaimmal rendszeresen ki szoktunk látogatni a Forma 1-re is, figyelemmel kísérjük a futamokat, de Michelisz Norbi itthoni szerepléseit sem szoktuk soha kihagyni, a gyermekeimmel együtt szoktunk drukkolni neki."

A sztárfodrász extrém szülőnek vallja magát, ezért nem is csoda, hogy a fiai szeretik a közös családi programokat.

A búvárkodás és vitorlázás mellett legutóbb a vadonatúj őrületet, a szélcsatorna lebegést próbálták ki, de a szimulátorokat is örömmel nyúzzák együtt, ha egymás ellen szeretnék összemérni az erejüket.

A gyerekek nagyon szeretnek velem lenni, mert mindig, mindenben benne vagyok.

Nem féltem őket, habár az adrenalinlöket az egész családunkra jellemző, az iskola és a fodrászat után szükség van egy kis izgalomra."

Az utóbbi hetek címlapjait azonban nem Tamás családi programjai, sokkal inkább a magánélete körüli változások uralták.

Új kapcsolatáról Dobó Katával nem szívesen beszél, a %RIPOST% olvasóival viszont néhány mondat erejéig kivételt tett.

"Jól megvagyunk Katával. Igaz, ő most Los Angelesben van, pont ma érkezik haza.

Védeni szeretném Katát és magamat is, hogy ketten élhessük meg ezt a helyzetet, annyira kizárva a nyilvánosságot, amennyire ez lehetséges.

Kicsit sok volt az a figyelem, ami az utóbbi időben körülvett minket, bízom benne, hogy ez idővel változni fog, de boldogok vagyunk, ezt kijelenthetem."

A mesterfodrász végre megtalálta a boldogságot, de mivel korábban is óvta a magánéletét, szinte teljesen biztos, hogy ő és Dobó Kata a jövőben sem fogják közös fotók tömkelegével elárasztani az internetet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?