LOVE

Exkluzív interjú a HELLO!-ban: magánéletéről mesél a világsztár

A házaspár bepillantást engedett New York-i otthonukba, ahol három közös gyermekükkel élnek.
  • Szerző: Ripost

Tündérmesébe illő életéről adott exkluzív interjút a HELLO! magazinnak Alec Baldwin és felesége, Hilaria. A házaspár New Yorkban él, három közös gyermeküket, Carmen Gabrielát, Rafaelt és Leonardo Angelt nevelik boldogságban.

"Nem az a kérdés, hogy miként élünk, hanem hogy miként tudunk aludni három kisgyermek mellett a házban. A válasz pedig egyszerű: nem nagyon alszunk" - mondta a boldog pár a HELLO!-nak.

Alec és Hilaria szeretik a kihívásokat: a gyermeknevelés mellett a színész a tévés és filmes karrierjét építi, míg Hilaria a jógában keresi a kiteljesülést. A színész célja, hogy a jövőben más munkatempóban, kevesebbet dolgozzon, helyette pedig otthon lehessen a családjával és hobbijának, az olvasásnak hódolhasson.

Kevés az az idő, amit kettesben tudnak tölteni, de a kisgyermekekkel járó feladatokat és az azokból adódó esetleges nehézségeket igyekeznek viccesen felfogni, és minden napra csodaként tekinteni.

A Baldwin család mindennapjairól és a házaspár jövőbeni terveiről a HELLO! magazin friss, februári számában olvashatsz többet!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?