LOVE

Évtizedek után találkozott újra plátói szerelmével Nagy Feró!

Az nemzet csótánya és a színésznő sosem lehettek igazán egymáséi, most fotósok előtt találkoztak újra.
  • Szerző: Ripost

Izgalmas hírekre derült fény az Újszínház sajtótájékoztatóján, amelyen bejelentették, milyen darabokat tűznek műsorra a következő évadban. A Beatrice zenekar életéről szóló musical novemberben, legkésőbb decemberben lesz látható a teátrumban. Falussy Lilla Ricse, Ricse, Beatrice című musicaljét Bozsogi János viszi színpadra.

A sajtótájékoztatón részt vett Nagy Feró is, aki összefutott régi jó barátjával, Bordán Irén színésznővel, aki a Zserbótangó című darabban lesz majd látható. A két művész annyira megörült egymásnak, hogy a fotósok szeme láttára váltottak néhány puszit és meghitt ölelést.

Ezek után Feró mikrofont ragadott, és ország-világ előtt bevallotta, hogy korábban éveken át szerelmes volt Bordán Irénbe!

A színésznő ezt kedves puszival jutalmazta, időközben pedig kiderült, hogy a nyolcvanas évek óta nem találkoztak, amióta Irén Amerikába költözött.

A Ricse, Ricse, Beatricében a múlt rendszer emblematikus figurái, mások mellett Erdős Péter alakja is megjelenik a színpadon. A zenekar tagjait az Újszínház művészei alakítják, de Nagy Feróék is szerepelnek az előadásban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?