LOVE

Első felesége fürdeti a válófélben levő magyar sztárt

A színész őt tartja a lelki társának, akivel még a szerelmi életét is megbeszélheti.
  • Szerző: Ripost

Különleges kapcsolat köti össze Pintér Tibort és Janza Katát. A kapocs köztük pedig nem csak közös lányuk, a tinédzser Janka, az exházasok a mai napig legjobb barátok. 

Sőt, Pintér Tibor még a szerelmi életét is volt feleségével tárgyalja ki, aki tanácsokkal látja el őt, habár már tizenöt éve elváltak. 

"Kata a lelki társam, a legjobb barátom, maximálisan megbízom benne. Korán jött szerelem volt a miénk, túl fiatalok voltunk, de nem véletlen, hogy találkoztunk. Még egymás párkapcsolati problémáit is megbeszéljük" - árulta el a Borsnak a színész, mindezt pedig tettekkel is bizonyította az Édes Élet Holidayben.

Lányát, Jankát ugyanis lovagolni akarta vinni, de volt felesége szerint túl piszkos volt a ruhája, ezért ráparancsolt, hogy fürödjön meg. Ezután ráadta az öltönyét és a nadrágját, amiben egykor megesküdtek. Az egykori sztárpár ebben semmi kivetnivalót nem talál, pláne, hogy Pintér jóban van Janza Kata jelenlegi férjével is. 

A színész azt viszont nem tagadta, hogy házasságuk egykor nemcsak a korai szerelem miatt ment tönkre, hanem az ő rendszeres kicsapongásai is kenyértöréshez vezettek.

És ezeket olvastad már?