LOVE

Először jelent meg új párjával nyilvános helyen a magyar sztár -fotó

Nacsa Olivérről alig egy hete lapunk írta meg elsőként, hogy fél év egyedüllét után újra szerelmes.
  • Szerző: Totti

A népszerű humorista először Instagram oldalára tett föl néhány közös képet kedvesével, az M5 kulturális csatorna csinos riporterével, Somossy Barbarával. Már a képeken is látszott mennyire boldogok együtt.

„Nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, a fellegekben járunk. Ami engem illett, szavakkal sem tudom leírni, mit érzek iránta. Életünk legboldogabb időszakában vagyunk, amit szeretnénk kettesben megélni. Ez most csak rólunk szól” – mondta Nacsa Olivér, amikor kiderült, hogy újra szerelmes.

Párnappal később az új sztárpár kéz a kézben jelent meg a Mennyei hang! című darab bemutatóján a Játékszínben. A humorista boldogan mutatta be szerelmét barátainak, ismerőseinek, így például Bánsági Ildikónak is. Dóra a premierpartin eleinte kicsit félszegen viselkedett.

„Amióta együtt vagyunk, ahová tudunk, együtt megyünk. Ez a premier nagyon jó alkalom volt arra is, hogy bemutassam kedvesemet a barátaimnak. Mindenkit elbűvölt rögtön, ahogy engem is. Nagyon büszke vagyok rá!” - tette hozzá a humorista.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?