LOVE

Élő műsorban került kínos helyzetbe Pintér Tibor

Az előadó őszintén vallott érzéseiről, ám egy pillanatra nem figyelt és rosszul fogalmazott.
  • Szerző: Ripost

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor, köztudottan imádja a nőket és azt sem bánja, ha kedvese nála jóval fiatalabb teremtés.

Jelenleg is így van ez, hiszen Frida huszonhárom évvel fiatalabb, de Tibor elmondásaiból eddig az derült ki, hogy a lány a koránál sokkal érettebb.

Így talán Frida azt is megérti, hogy a színész első feleségét, Janza Katát eddigi élete legszebb szerelmének és legjobb barátjának nevezte a TV2 reggeli műsorában. Amikor arról kérdeztük Tenyát, hogy vajon ehhez mit szól a barátnője, a színész már óvatosabban fogalmazott.

„Eddig háromszor voltam szerelmes, három különböző minőségű szerelemről tudok beszámolni, de mindhárom ugyanazt jelentette számomra érzelmileg. Soha nem bántanám meg Fridát, de azt vállalom, hogy Kata a legjobb barátom, aki az egyik legértékesebb embert, a lányomat adta nekem"

 – mondta a %%-nak Tibor, aki két volt feleségével és jelenlegi párjával is jó viszonyt ápol. Meglepő módon a volt kedvesek és a jelenlegi barátnő néha még össze is járnak!

És ezeket olvastad már?