LOVE

Élő adásban csókolózott Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri - fotó

Mondhatni, hogy Balázs és Feri puszipajtások lettek. Egy új, Japánban terjedő őrületet illusztráltak a ma reggeli Morning Show-ban, ami igencsak intimre sikeredett.

Sebestyén Balázsnak már mindkét műsorvezetőtársa megvolt, már ami a csókolózást illeti. Néhány évvel ezelőtt a Vundresön és Zuperszexi forgatásán kapta le Vadon Janit, most pedig Rákóczi Ferivel is csókot váltott, igaz, egy üveglappal a szájuk között.

Balázs, a csókkirály

A Morning Show csütörtök reggeli adásában Balázs egy Japánban terjedő őrületről mesélt. "Üveglapokat helyeztek ki az utcákra, ahol bárki bárkivel megállhat csókolózni. Minden úgy történik, mint egy igazi csóknál, csak egy üveglapon keresztül, így végülis mégsincs valódi érintkezés" - magyarázta Balázs Janinak és Ferinek.

Amiért prűdek voltatok, most ez a büntetésetek

- mondta a rádiós és előhúzott egy üveglapot. Két társa persze heves tiltakozásba kezdett, Feri még a stúdiót is el akarta hagyni. Végül mégis beadta a derekát, ám nem Janival, hanem Sebestyén Balázzsal csattant el a csók. De, hogy ne csak azok lássák, akik a stúdióban ültek, természetesen fotó is készült, amit a Morning Show Instagram oldalán tettek közzé. Éljen a 21. század!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?