LOVE

Elképesztő pletyka: Expasija legjobb barátjával jár a TV2 sztárja?

Kulcsár Edina sokáig titkolta, hogy újra szerelmes, most azonban a Facebookon is megmutatta választottját. Romantikus szelfije nem várt indulatokat váltott ki, azzal vádolták meg, hogy tönkretett egy barátságot!
  • Szerző: Doris

Büszkén mosolyogva mutatta meg rajongóinak új szerelmét Kulcsár Edina. Azonban az Aktív műsorvezetője nem is sejtette, hogy romantikus szelfijével milyen heves indulatokat fog kiváltani a Facebookon.

 

Ahogy ígértem, szeretném nektek virtuálisan bemutatni szívem választottjátANDRIS;

Közzétette: Edina Kulcsar – 2016. március 11.

Választottjáról eddig csak annyit tudtunk, hogy egy tehetős üzletember, akit már évek óta ismert, ám csak egy januári buliban jött rá, hogy gyengéd érzelmeket táplál iránta.

Az egyik kommentelő azonban meglepő részletekről rántotta le a leplet a romantikus képük alatt. Azzal vádolta meg Edinát, hogy románcával tönkretett egy barátságot, új párja ugyanis egykori kedvesének egyik legjobb barátja!

"Most azt nyilatkozod mindenhol, hogy egy régi barátságból lett szerelem a mostani, azonban azt elfelejted hozzátenni, hogy ezzel egy (vagy több) barátságot tettetek tönkre, ugyanis a kedves párod, András a Máté egyik legjobb barátja. Volt. Itt mindkettőtökön elcsodálkoztam mint emberen... Biztos nem könnyű reflektorfény előtt élni az életedet, ezert értem hogy szépíteni próbáld azt, amit sajnos nem lehet."

A szerelmes szépség nem hagyta szó nélkül friss kapcsolatáról terjedő pletykákat, egyből reagált a meglepő híresztelésre.

"Az első kérdésem az lenne, hogy te ismered Mátét, Andrist vagy talán engem??? Miből következtetsz az általad leírtakra?
Azért csalódtál bennem emberileg, mert boldog vagyok?!
Ha ezekre válaszolsz, akkor annak tudatában szívesen folytatom a véleményem kinyilvánítását!
Most is tudnék mit írni, de veled ellentétben én nem szeretek tudatlanul ítélkezni!"

- válaszolta meglepetten. Edina kérdéseire egyelőre nem érkezett felelet, így nem tudjuk mi igaz a szóbeszédből.

 

 

És ezeket olvastad már?