LOVE

Elképesztő, őket szeretik most a legnagyobb hollywoodi sztárok

A szerelem bizony sokszor a legváratlanabb időben toppan be az ember életébe, hogy fenekestül felforgassa azt. Ez alól a legnagyobb hollywoodi sztárok sem kivételek!
  • Szerző: Doris

Brad Pitt és Nicole Poturalski

Brad Pitt szerelmi élete leginkább egy brazil szappanoperára hasonlított, azután ugyanis, hogy hírbe hozták volt feleségével, Jennifer Anistonnal, egy Alia Shawkat nevű színésznővel is kavart. Végül mégsem ők lettek a befutók, hanem egy mindössze 27 éves német modell, Nicole Poturalski. A rajongóknak azonnal szemet szúrt, hogy a fiatal bombázó igencsak hasonlít Pitt másik exfeleségére, Angelina Jolie-ra. Bár az a kapcsolat viharos válással végződik, Brad reméli, hogy végre nyugodt időszak köszönt rá. Zárójelben meg kell jegyeznünk, hogy a szemrevaló Nicole bizony férjnél van, de ura, a 68 éves étteremtulajdonos Roland Mary engedélyt adott neki arra, hogy Pittel is boldog legyen.

Különös.

Johnny Depp és Sophie Hermann

Fotó: Northfoto

A zűrös életű Johnny Depp magánélete sem alakult éppen tündérmesébe illően, exnejével, Amber Hearddel hosszú ideig csatáztak a bíróságon. A színésznek ezért mindennél nagyobb szüksége van a nyugalomra. A belső békét egy Londonban élő német modell, Sophie Hermann mellett találta meg, akivel tavaly találkozott egy nívós szállodában. Úgy tudni, a szőke Sophie szedte fel a rosszfiút, akit azóta is próbál megszelídíteni. Egyelőre sikerrel.

Katie Holmes és Emilio Vitolo Jr.

Fotó: Northfoto

Akárcsak Pitt és Depp, Katie Holmes is megszenvedett a függetlenségéért, válása Tom Cruise-zal cseppet sem alakult zökkenőmentesen. Miután sikerült elválnia, jó ideig Jamie Foxx-hoz fűzték gyengéd szálak, tavaly annak a románcnak is vége lett. A színésznő azonban nem bánkódott túl sokáig, újra fülig szerelmes. Választottja egy 33 éves étteremtulajdonos, Emilio Vitolo Jr., aki 7 évvel fiatalabb nála.

Sofia Richie és Jaden Smith

Ha minden jól alakul, Lionel Richie és Will Smith a közeljövőben igen sűrűn fognak találkozni, a gyerekeik ugyanis összejöttek. A 22 éves Jaden Smith és Sofia Richie már nagyon régóta barátok, de egy ideje az ismerőseik szerint ennél jóval több van közöttük. A két fiatal egy Los Angeles-i strandon töltötte a múlt hétvégét, és csak néhány percre engedték el egymás kezét. Sofia egyébként közel 3 éven át volt együtt a nála 15 évvel idősebb Scott Disickkel, akivel csupán néhány hónapja szakított.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?