LOVE

Eljegyezték az RTL Klub gyönyörű sztárját

Molnár Andi alig egy éve ismerkedett meg párjával, de máris gyûrûs menyasszony. Az esküvőre még kicsit várni kell.
  • Szerző: Buster

A csinos versenytáncos igent mondott kedvesének, aki megadta a módját és egy csodálatos helyen húzott gyűrűt az ujjára. A Szombat esti láz és a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja ugyan alig egy éve él szerelemben, de úgy véli, fölösleges várnia, ha megtalálta az igazit. Andi a Sziget Fesztiválon, egy híres whisky márka rendezvényén vallott a %%-nak.

"Tizenhét éves koromban szöktem ki először a Szigetre, azóta pedig minden évben itt vagyok, mert egyszerűen imádom.

Sőt egyik évben dolgoztam is egy egész hetet. Nappal napszemüvegeket árultam, este pedig bulikellékeket.

Egyébként idén fordult elő először, hogy nem ugyanabban a cipőben vagyok itt, mint első alkalommal. Kicsit fura is, hogy ilyen tiszta, de majd teszek róla, hogy ez ne maradjon így”- kezdte Molnár Andi, akinek kezén nem lehet nem észrevenni a csodaszép gyűrűt, amit visel.

"Igen, a párom megkérte a kezem. Pont olyan romantikusan, ahogyan azt a filmekben szokták. Balin voltunk, és bár amolyan „összeröhögősre” sikeredett a dolog, minden benne volt, aminek benne kellett lennie. A természet produkálta a romantikát, hiszen egyszerre esett, sütött a nap, és volt szivárvány is.

Gondolkodás nélkül mondtam igent, hiszen ha az ember megérzi, kinek kell igent mondania, akkor nincs miért hezitálni.

A kedvesem egyébként már kapcsolatunk első hetében kijelentette, hogy én leszek a felesége, és lám, igaza lett! Szerettük volna, ha még az idén megtarthatjuk az esküvőt, de technikai akadálya van. Egyszerűen nem találjuk azt a helyszínt, ahova a hatalmasra tervezett násznép beférne és még meg is felelne az elvárásainknak”- mesélte Andi.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?