LOVE

Életükben nem voltak pasival a Hungary's Got Talent 31 éves ikrei

Az RTL Klub tehetségkutatójának kissé furcsa ikerpárja csak a könyvekből ismeri a szerelmet, ugyanis még egy csókig sem jutottak el senkivel. Anyukájuk ráadásul nagyon szigorúan neveli őket, így Adrienn és Melinda már attól rettegnek, hogy szûzen fognak meghalni.
  • Szerző: Doris

Nagyot fordult a világ Fekete Adriennel és Melindával mióta az ikerpár bejutott a Hungary's Got Talentbe. A lányok ugyanis olyan szigorú és konzervatív nevelést kaptak édesanyjuktól, hogy

a pasizás teljesen kimaradt az életükből.

A gátlásos ikrek helyzetét tovább nehezíti, hogy képtelenek meglenni egymás nélkül. Mindenhova együtt mennek, árnyékként követik egymást, és már az is előfordult, hogy ugyanazt a pasit nézték ki maguknak. Ám 31 éves koruk ellenére még azt sem tudják, hogy kell csókolózni.

"Valószínűleg ezért nem jutott el eddig egyikünk sem a csókolózásig, mert kissé zavaró, hogy ott áll a hátunk mögött egy hasonmás, aki féltő szemmel lesi minden mozdulatunkat."

- árulta el a Bestnek a szégyenlős Melinda, aki azt is bevallotta, hogy már a gimiben is folyton cikizték őket vastagkeretes szemüvegük és fogszabályzójuk miatt.

A lányok persze jól tudják, hogy anyukájuknak is nagy szerepe van abban, hogy teljesen kimaradt az életükből a szexualitás. Az asszony ugyanis rendkívül konzervatív nézeteket vall, és meg van róla győződve, hogy ikrei csak olyan pasival jöhetnek össze, akihez később hozzá is mennek.

"Ciki vagy sem, mi bizony csak könyvekből ismerjük a szerelmet, éppen ezért már borzasztóan szeretnénk megtapasztalni, milyen is az."

- fakadt ki Melinda, majd Adrienn vette át a szót. Elárulta, hogy édesanyjuk tudta nélkül, titokban jelentkeztek az RTL Klub tehetségkutatójába, a műsor óta pedig sokkal bátrabbak és nyitottabbak lettek.

A szerelem azonban még mindig hiányzik az életükből, és 31 évesen már komolyan félnek attól, hogy szűzen fognak meghalni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?