LOVE

Élete szerelméről vall a TV2 sztárja

Az ősi arisztokrata családból származó Zita élete minden szempontból kalandregénybe illő. De ki lehet az a férfi, aki megszelídítette őt?
  • Szerző: Buster

Az Ázsia Expresszben megismert Pallavicini Zita őrgrófnő korábban már írt könyvet kalandos életéről Egy őrült őrgrófnő naplója címmel. Most második művén dolgozik, mely a Levelek Olivierhez címmel kerül majd a boltokba. A címválasztás nem véletlen, hiszen a könyv Wass Albert unokaöcséhez fűződő kapcsolatáról szól, akit Zita 10 éve ismert meg, majd éppen két éve hozzá is ment feleségül. Szerelmük finoman szólva is rapszodikus.

"Oliviert tíz éve ismertem meg, de csak bálokon, esküvőkön és temetéseken futottunk össze. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ő lesz életem szerelme és a férjem is.

Neki köszönhetem, hogy újjászülettem.

A kapcsolatunk alatt a pokol mélyére taszított és vissza is hozott onnan. Ha ő nincs, nem utazom el Ázsiába sem, ahol átélhettem életem nagy kalandját”

- meséli Zita, aki férje mellett ismerte meg a feltétlen bizalom fogalmát.

"Olivier finoman szólva is nagyon nehéz természet, ugyanakkor a világ legjobb embere is. Most először lehetek biztos benne, hogy bárhová és bármennyi időre is utazom el mellőle, hűségben megvár engem…”

-mondta az őrgrófnő.

És ezeket olvastad már?