LOVE

Élete legszebb karácsonyára készül Boggie!

Az énekesnő a karácsonyi koncertjére és az első közös ünnepére készül lányával, Lenkével.
  • Szerző: Ripost

Csodálatos karácsonyra készül Csemer Boggie, aki élete legszebb időszakát éli férjével és közel egyéves kislányával, Lenkével.

Az énekesnő szerencsésnek mondhatja magát, Lenke ugyanis rendkívül könnyen kezelhető gyermek.

A kislány nyugodtságának is köszönhető, hogy 2017-ben az anyaság mellett Boggie a zenével is tudott foglalkozni, ennek köszönhetően szeptemberben megjelent új lemeze, ami a „3” nevet kapta.

Lenke születésével az idei karácsony is sokkal meghittebb lesz az énekesnő számára.

„Nálunk már áll a karácsonyfa, igaz, idén csak egy kisebbet vettünk, amit egy asztalra állítottunk, nehogy Lenke véletlenül magára rántsa. Ahhoz viszont ragaszkodtam, hogy hosszú levelű fánk legyen, olyan, amilyen az erdőkben van” – mondta el a %%-nak Boggie, aki már a karácsonyi bevásárláson is túl van.

Szerencsére Lenke nagyon jól bírja a vásárlást, feltéve ha emellett vannak olyan órái, amikor azt csinálhat, amit csak szeretne.

Szereti az új ingereket, tetszik neki a változatosság, ezért viszonylag könnyen kibírta, míg beszereztük az ajándékokat.”

Az énekesnő szerint lánya nyugodtsága annak köszönhető, hogy ő és a férje sem aggodalmaskodó típusok.

„Lenke jó kislány, sokszor szívesen játszik egyedül. Ilyenkor tudom intézni a saját ügyeimet, amikor pedig jelzi, hogy igényelné a társaságomat, együtt játszunk tovább. Valószínűleg azért ilyen jó a természete, mert érzi rajtunk, hogy mi sem idegeskedünk. Ez életem legjobb korszaka, és ezt minden nap el is mondom a férjemnek!

Azt szeretném, hogy ez sose érjen véget!

Biztos lesznek majd nehézségek, olyan élethelyzetek, amikor nem lesz minden ilyen könnyű, de ennek az időszaknak az emlékét már semmi nem homályosíthatja el” – mosolyog Boggie, aki már azt is tudja, hogyan töltik az ünnepeket.

„Huszonnegyedikén a nővérem és a családja átjönnek, és együtt ebédelünk. Szenteste viszont már csak hárman leszünk. Az elkövetkezendő napokban körbelátogatjuk a rokonságot, ahol finomabbnál-finomabb falatokat kóstolunk majd meg.”

Az ünnepek között egy kis munkára is jut majd idő, december 27-én egy budapesti kávézóban, családias körülmények között koncertezik Boggie. Az előadáson a saját dalok mellett ismert karácsonyi énekek is felcsendülnek majd, a jó hangulatú estét pedig igazi kikapcsolódás követi majd.

„A koncert után Ausztriában utazunk síelni a nagy családdal. Ide sok rokonom jön majd, többek között az anyósom is, aki hatalmas segítség számunkra, és akit Lenke is imád. December harmincadikán pedig a lányom egyéves születésnapját ünnepeljük, erre már nagyon készülök. A férjem családjából ered a hagyomány, hogy a gyerekek két születésnapi tortát kapnak, ezek közül az egyik csak az övéké, azt csinálnak vele, amit csak akarnak. Lenke is kap majd egyet, ezt kézzel turkálva, bárhogyan eheti. Csak az a fontos, hogy olyan ruhába öltöztessük, amit nem sajnálunk” – mondta nevetve az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?