LOVE

Élete legkülönlegesebb ünnepére készül Tatár Csilla

A műsorvezető most már kétgyerekes anyukaként, életében először ünnepelheti a karácsonyt gyermekei körében.
  • Szerző: ripost

Életében először kétgyermekes édesanyaként ünnepelheti a szeretet ünnepét Tatár Csilla.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsorvezető boldogan készül az ünnepre, habár bevallotta, nem ő készíti az menüt; ez a férje, Balázs reszortja, aki rendkívül otthonosan mozog a konyhában. Miközben a férje főz, ő a gyermekeivel, Milánnal és Mimivel foglalkozik majd, hiszen ez lesz az első ünnepük négyesben.

„A férjem nagyon jól főz, és szeret is főzni. Vannak ételek, amiket el tudok készíteni, de én a gyerekekkel vagyok. Az a leosztás nálunk, hogy amikor Balázs főz, én a kicsikkel foglalkozom. Neki kikapcsolódás, ha egyedül lehet a konyhában és alkothat. (...) Nagyon jó ételeket szokott készíteni. Biztos, hogy idén karácsonykor is lesz valami koreai, mert ő nagyon jól készíti azokat az ételeket. Én csak a halászléhez ragaszkodom” – mondta el a Mokka interjújában Csilla, aki azt is elárulta, hogy az ebben a tekintetben felcserélt szerep jól működik náluk.

„Nincs az a nyomás rajtam, hogy 'te vagy a nő, neked is kell valamit csinálnod a konyhában'! Én intézem a gyerekeket, takarítom és kidíszítem a házat. Ez lesz a munkamegosztásunk karácsonykor” – fogalmazott mosolyogva a műsorvezető.

És ezeket olvastad már?