LOVE

Egymással szűrik össze a levet az Operettszínház sztárjai!

Néhány napja Polyák Lilla új románcától volt hangos a sajtó, miután a színésznő beleszeretett az Operettszínház fiatal szívtiprójába, Gömöri András Mátéba. Nem ő azonban az egyetlen, aki kollégájával melegedett össze!
  • Szerző: Doris

Pénteken robbant bombaként a hír, hogy a válófélben lévő Polyák Lilla beleszeretett 16 évvel fiatalabb kollégájába, Gömöri András Mátéba. Az Operettszínház két sztárja a Marie Antoinette próbái alatt melegedett össze egymással, ám nem ők a teátrum egyetlen művészei, akiknek románcáról suttogtak a folyosón.

A friss szerelmes Polyák Lilla évtizedekig tartó házasságát is a színháznak köszönhette. Gyermekei apja, Homonnay Zsolt is az Operett művésze, a sors pikantériája, hogy a férfi a társulat egyik csinos táncosnőjével vigasztalódik, miután házasságuk zátonyra futott.

Lássuk, kik azok a sztárok, akikre szintén a Nagymező utcai színházban talált rá a szerelem!

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra

A két színész sokáig élt tündérmesének tűnő házasságban, az évek alatt számos sikerdarabban játszottak szerelmespárt. Rajongótáborukat épp ezért nagyon megrázta, amikor bejelentették, elválnak útjaik. Bár Dórára azóta újra rátalált a boldogság Makranczi Zalán oldalán, Zoli azóta sem állapodott meg, sőt! A pletykák szerint csak úgy falja a nőket.

Németh Kristóf és Adler Judit

A Játékszín igazgatója épp a Fame című musical bemutatójára készült, amikor megakadt a szeme a tánckar egyik csinos tagján. Õ volt Adler Judit, az Operett egyik művésze, aki azonnal levette a lábáról a népszerű színészt.

Szerelmük azóta is lángol, Juditot pedig Kristóf fia, Lóci is azonnal megkedvelte.

 

Közzétette: Kristóf Németh – 2016. január 4.

Janza Kata és Szerényi László

A kétgyermekes anyuka papíron még férjes asszony volt, amikor belehabarodott 9 évvel fiatalabb kollégájába. Négy évig éltek viharos kapcsolatban, tavaly nyáron azonban úgy döntöttek, hogy külön folytatják. Egy bennfentes szerint szerelmüknek a nagy szenvedély miatt lett vége, ráadásul Laci gyakran belevetette magát az éjszakába, amit Kata nehezen viselt.

A színésznő később beismerte, hogy képtelen elengedni egykori párját. Úgy érzi, hogy egy láthatatlan kapocs örökre összetartja majd őket.

Kerényi Miklós Máté

Az Operett ifjú titánja jelenleg Dancs Annamarival alkot egy párt, ám korábban több színésznővel is kalandba bonyolódott.

A Ghost című musical próbái alatt például Muri Enikővel szűrte össze a levet, de nem ő volt az egyetlen a társulat nőtagjai közül, akinek elcsavarta a fejét.

És ezeket olvastad már?