LOVE

Ez ám a romantika: különleges évfordulót ünnepelnek Edvin Martonék

A hegedűvirtuóz és felesége, Adri tizenhárom évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással egy szépségversenyen.
  • Szerző: ripost

Tizenhárom éve szereti egymást Marton Adrienn és Edvin Marton. A házaspár két évvel a megismerkedésük után már férj és feleség voltak, a találkozásuk pedig szerelem első látásra. Most Adri az Instagramon árulta el, hogyan történt az a pillanat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„A Miss Balaton szépségversenyen találkoztunk először. Ő fellépő volt, én pedig indultam a versenyen. Emlékszem, két színpadi produkció között, a színpad mögött, valaki megkopogtatja a vállamat, majd azt kérdezi: 'Becsatolhatom a szandálod?! Mert mindjárt elhagyod.' Mielőtt válaszoltam volna, térdre ereszkedik, becsatolja. 'Edvin Marton vagyok, szia' – mondja. Én meg Gombosi Adri – válaszolom (vicces hogy rá 2 évre már én is Marton lettem) ... hát ez volt az első találkozás” – számolt be az Instagramon a megismerkedésükről Adrienn.

#13éveegyütt💜 A Miss Balaton szépségversenyen találkoztunk először. Ő fellépő volt, én pedig indultam a versenyen. 👑Emlékszem 2 színpadi produkció között, a színpad mögött, valaki megkopogtatja a vállamat, majd azt kérdezi: "Becsatolhatom a szandálod?! Mert mindjárt elhagyod." Mielőtt válaszoltam volna, térdre ereszkedik, becsatolja. "Edvin Marton vagyok, szia." -mondja. Én meg Gombosi Adri- válaszolom (vicces hogy rá 2 évre már én is Marton lettem😂) ...hát ez volt az első találkozás. #életreszólótalálkozás #13évesek

A rajongók meghatódtak a történettől, és rengetegen írták le a jókívánságaikat a fiatal párnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?