LOVE

Durván beszóltak Demcsák Zsuzsának: csak kamu a házassága

Demcsák Zsuzsa házasságában kételkednek a rajongói.
  • Szerző: Ripost

Miután kedd reggel megjelent a Borsban, hogy Demcsák Zsuzsa hallgat indiai férjéről azóta, hogy újból ittas vezetésen kapták, a műsorvezető azonnal posztolt a kö­zösségi oldalain. Egy olyan képpel jelezte, hogy naprakész és jelen van, amin Krishan Kris azt írja neki: Szeretlek! Drága kincsem – szívecskék és puszi kíséretében. Zsuzsa pedig ezt írta hozzá, mikor közkinccsé tette a szerelmes szavakat: „Jól indul a reggel! Mindenkinek ilyen szép napot! Már tanul magyarul”.

Miután kirakta Krishan üzenetét, a Facebookon a műsorvezető nagyon durva kommenteket kapott. A kö­vetői azzal vádolták, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonít egy kalandnak. Valaki attól féltette, „bekattan”, más szerint ez már meg is történt. „Úristen, bocsánat, de itt szerintem ko­moly bajok vannak oda­fönt... Kedves Zsuzsa, tök jóindulatból kérdezem: ugye nem fogsz bekattanni?”,„Komoly nőnek gondoltalak, de nem vagy!”, „Mi ez, óvoda? Ilyet max. középsuliban csináltunk, nem 40 felett.” „Ezzel csak magadat áltatod, minket meg hülyítesz” – írták hivatalos Facebook-oldalának követői, a legszaftosabb beszólások pedig nem tűrnek nyomdafestéket. Szerencsére nemcsak negatív hozzászólások érkeztek, vannak, akik továbbra is drukkolnak a műsorvezetőnek, hogy a férje a mindennapokban is vele legyen.

Még szerencse, hogy a színházi rendező, pszichológus, jógaoktató férj, a „szeretlek, drága kincsemnél” többet nem nagyon beszél magyarul! Ha olvasná a feleségének írt kommenteket, lehet, megszakadna a szíve - írta a Bors.

Ebből a bejegyzésből az is kiderül, hogy Demcsák Zsuzsa még nem utazott ki szerelméhez Indiába, ahogy azt Balázsék reggeli rádióműsorában néhány hete ígérte: „Most én utazom ki, utána ő jön velem vissza, és itt fogunk lakni” – mondta néhány hete a műsorban lelkesen, de aztán mégsem így történt.

Annak, hogy Zsuzsa miért nem utazott Indiába, nem tudni a pontos okát, egy hozzá közel álló barát szerint változott a terv, Krishan jön ide, de vízumproblémái miatt ez eddig nem sikerült.

A Demcsák Zsuzsa Facebook-bejegyzésében is szereplő Krishannak a Bors munkatársa már korábban is írt angol nyelvű Messenger-üzenetet, kedden újra üzentek a fiatal férfinak, s azt kérdezték tőle, hogy mikor érkezik Budapestre, de azt vették észre, hogy még a korábbi üzenetüket sem olvasta el. Feleségét viszont elérték telefonon, de ő nem kívánt nyilatkozni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?