LOVE

Dúl a szerelem: ezt tervezi kedvesével Tóth Vera

Az énekesnő boldogabb, mint valaha, úgy érzi, megtalálta az igazit.
címkék:
  • Szerző: sv

Tóth Vera és kedvese, Pauli Zoltán februárban vállalták fel a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, szerelmük pedig azóta is töretlen. Bár az énekesnő keveset beszél a magánéletéről, azt egyáltalán nem rejti véka alá, hogy mennyire boldog a séf mellett, sőt Vera úgy érzi, hogy végre megtalálta az igazit.

"Óriási boldogságban vagyunk, és ez nagyon jó" - kezdte Vera, a TV2 Ripost műsorában, majd hozzátette, kapcsolatukat már az elejétől kezdve komoly szintre emelték.
 

Már mind a ketten elértünk egy olyan fejlettségi szintet, hogy nem azért vagyunk egymás mellett, hogy játszunk egymás lelkével, hanem azért vagyunk, hogy társai legyünk a másiknak, tehát bármi beleférhet ebbe az állapotba

- jelentette ki az énekesnő, akit egyáltalán nem zavar, hogy Zoli miatt olykor többet kell utaznia, hiszen a férfit vidékre, Palkonyához köti a munkája.

"Néha ott élek, néha Budapesten, tehát én ezt borzasztóan élem ezt a vidéki életet, mert én vidéki lány vagyok, és én ebben nőttem fel, és azt hiszem, valószínűleg a jóisten úgy akarta, hogy visszatérjek a gyökereimhez" -  mondta Vera, aki így azt is el tudja képzelni, hogy végleg vidékre költözzön, a pár között ugyanis a hétköznapokban is tökéletes az összhang.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?