LOVE

Dobó Kata és Szente Vajk szerelme: megszólalt az ismerős, újabb részletek derültek ki

Dobó Kata a hírek szerint a kollégájával, Szente Vajkkal esett szerelembe. Az egyik hozzá közelálló ismerős szerint a színésznő most jól választott.
  • Szerző: ripost

A jelek szerint csak úgy lubickol az új szerelem okozta boldogságban Dobó Kata. A színésznő a hírek szerint Szente Vajkkal jött össze, és a hozzá közelállók szerint most jól döntött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dobó Kata

Dobó Kata a hírek szerint a kollégájába szeretett bele
Fotó: Ripost

„Kata és Vajk még mindig az elején tartanak az egésznek. Nem kapkodnak, és nem is kérkednek azzal, hogy randiznak. Nem akarják nagy dobra verni, hogy mi zajlik a magánéletükben, és nem érdekli őket, ki mit gondol arról, hogy mi van köztük. Barátai úgy vélik, Katának talán a fiatalabb férfi kellett a boldogsághoz” – mondta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

Katának eddig csak nála idősebb szerelmei voltak – Andy Vajna, Bochkor Gábor, Zsidró Tamás, Anger Zsolt, kislánya édesapja, Gyulyás Levente –, leszámítva Vermes Dávid színészt, az első főiskolai szerelmét.

Vajk viszont most megtörte a hagyományt: hét évvel fiatalabb a színésznőnél, és talán pont emiatt a korkülönbség miatt válik tartóssá a szerelmesek kapcsolata.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?