LOVE

Hoppá, szerelmi életéről vallott Dobó Kata

Dobó Kata legféltettebb magánéleti titkaiba, érzéseibe avatta be a hot! magazint!
  • Szerző: szbd

Bár Dobó Kata most jól érzi magát szingliként, bevallotta, hogy igenis vágyik a szerelemre! A népszerű színésznő a csütörtökön megjelenő hot! magazint avatta be legféltettebb magánéleti titkaiba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A magánéletemben még nem sikerült megfejtenem a siker titkát. Annyit már megtanultam, hogy csak olyan kapcsolatba szabad belemenni, amikor úgy érzed, hogy az jobb, mint egyedül. Most jobb egyedül” – mondta el a hetilapnak Kata, aki rögtön hozzátette, hogy természetesen nem szeretne egyedül maradni.

Fotó: hot! magazin

„Nem tudom, hogy ez jelenti-e a kiteljesedést. Fene tudja… Sosem láttam magam fehér ruhában. Az esküvő sosem a párról szól. Én még nem voltam jó esküvőn. Az viszont izgalmas lehet, ha valakivel egy olyan lélekközösség alakul ki, hogy azt tudom mondani: ő a férjem. Nem mondom, hogy soha nem fog előfordulni, hiszen az idő múlásával természetesen megfordulnak az ember fejében olyan gondolatok, hogy mi lesz később, nem szeretnék egyedül maradni stb. Természetesen jó lenne megosztani valakivel az életemet, akivel együtt jó csapatot alkotunk” – fogalmazott Kata.

Mi a fontos Dobó Katának egy kapcsolatban? Hol ismerkedik? Őszintén vall magánéletéről a csütörtökön megjelenő hot! magazinban. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?