LOVE

Döbbenetes vallomást tett nászéjszakájáról Gór Nagy Mária

Ezt te sem gondoltad volna a kalandos életû színésznőről!
  • Szerző: Doris

Meglepő interjút adott a Best magazinnak Gór Nagy Mária! A 69 éves színésznőt kislányként szülei tejbetöknek becézték, ám ez a jelző egyáltalán nem illett a személyiségére. Gór Nagy ugyanis már 13 évesen kalandos szerelmi életet élt, és pontos elképzelései voltak a párkapcsolatokról.

Első nagy szerelmének, Sanyinak például kerek-perec kijelentette, csak akkor lesz az övé, ha feleségül veszi. Fiatal udvarlójának sem kellett több, megszervezte a lagzit!

"Megmondtam neki, hogy csak akkor leszek az övé, ha feleségül vesz. Megszervezte. Volt anyakönyvvezető, menyasszonyi ruha, tanúk, de nem tudtam, hogy hamis az egész, hisz mind az ismerősei voltak"

Amikor az esküvő után otthon elmondta, hogy ő már feleség, sőt, a nászéjszakán is túlesett, édesanyja finoman szólva nem örült a gyors frigynek.

"Amikor otthon elmondtam, hogy én már feleség vagyok, és a nászéjszakát is megtartottuk egy mezőn, anyám, aki varrónő volt, a méterrúddal vert el. A vége az lett, hogy elküldtek Pécsre egy bentlakásos iskolába, jó messzire"

- ecsetelte Gór Nagy a Bestnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?