LOVE

Döbbenetes vallomás, így hódította meg Szűcs Judithot Szécsi Pál

"Akkor már ott voltak a hegek a nyakán, már túl volt egy gégemetszésen, és ez nem hagyott nyugodni."
  • Szerző: Ripost

Roppant sármos, de szégyellős férfiként emlékszik a fiatalon eltávozott ikonra Szűcs Judith. Az énekesnő nem sokkal Szécsi Pál utolsó öngyilkossági kísérlete előtt volt együtt az énekessel, de szerelmével sem tudta megmenteni szörnyű végzetétől.

Bár Szécsi Pál szerelmi élete nyitott könyvnek tűnik, azt érdekes módon csak kevesen tudják, hogy halála előtt nem sokkal Szűcs Judithot szerette. Románcuk, amilyen váratlanul és hevesen indult, olyan gyorsan szelídült végül barátsággá. Judith örökre a szívé­be zárta a legendát, aki szakításuk után nem sokkal, saját kezével vetett véget az életének. Szűcs Judith a Borsnak őszintén beszélt a kapcsolatukról, és arról, hogyan csapta neki a szelet minden idők egyik legsikeresebb magyar előadója.

"Az első szó, ami eszembe jut Szécsi Pálról, az a sárm. Neki nem kellett udvarolnia, neki olyan sármja volt, hogyha csak rád mosolygott, már az önmagában felért egy udvarlással. Meg se kellett szólalnia. Szégyellős férfi volt, de mégis na­gyon tudott hódítani. És amikor elénekelte a Carolinát, mindenkit, engem is levett a lábamról" – emlékezett vissza az énekesnő, akit Szécsi maga kért fel, hogy Cserháti Zsuzsával együtt legyenek vendégelőadói a turnéján.

Ám az akkor még csak húszas évei elején járó énekesnőt na­gyon zavarta a tudat, hogy szerelme már többször is megpróbált öngyilkos lenni.

"Akkor már ott voltak a hegek a nyakán, már túl volt egy gégemetszésen, és ez nem hagyott nyugodni. Igyekeztem a jókedvemet, gondtalanságomat átragasztani rá, és vidámsággal, szerelemmel gyógyítani őt, hogy akarjon élni. Aki azonban nem akarja, azon sajnos nem lehet segíteni" – gondolt vissza a nehezebb percekre az énekesnő, aki úgy em­lékszik, végül sem ő, sem Szécsi nem mondta ki, hogy vége.

"Egyszerűen csak át­alakult a kapcsolatunk egy szoros barátsággá."

Szécsi Pál harmincévesen lett öngyilkos, a szerelem azonban mindvégig fontos szerepet játszott az életében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?