LOVE

Depressziója után újra boldog Mádai Vivien

A mûsorvezető és családja nyárra leköltözött a Balatonra, kétéves fia imádja a magyar tengert.
  • Szerző: Ripost

Mádai Vivien sikeresen maga mögött hagyta a depressziós hónapokat. Kiegyensúlyozott, boldog, jelenleg pedig igazi álomnyaraláson van a Balatonnál, ami az ő esetében hosszúra nyúlik.

A csinos műsorvezető ugyanis már második éve korán kezdi a nyarat.

"Balatoni lány vagyok, ezért különösen szeretem ezt a vidéket. Már második éve így telik a nyár, májusban lementünk a Balatonra, és elképzelhető, hogy októberig itt leszünk" - mesélte a %%-nak Vivien, aki különösen szerencsés helyzetben van. A férje ugyanis Székesfehérváron dolgozik, ezért neki mindegy, hogy Budapestről vagy a Balatonról megy a munkába.

Vivienék Alsóörsön vettek ki egy házat, fia, a kétéves Zénó pedig elképesztően élvezi a nagy családi nyaralást.

"Zénó már most nagyon érdeklődő kisfiú, imádja a vizet, de kirándulni is nyugodt szívvel visszük, hiszen nagyon szereti az újdonságokat. Külföldre viszont csak hároméves korától vinném, hiszen addig úgysem maradnak benne emlékek. Szerencsére olyan típus vagyok, akinek tökéletesen elég, ha a Balatonnál nyaralhatok, nem vágyom annyira külföldre, főleg most, a terrorveszély miatt. Ettől függetlenül biztos, hogy ellátogatunk néhány országba a kisfiammal, ha nagyobb lesz."

A műsorvezető a %%-nak ugyanakkor elárulta, húszéves tervük férjével az, hogy egyszer a Balatonnál élhessenek.

"Szeretnénk még gyermeket, és úgy tervezzük, hogy ha ők már nagyobbak lesznek, a férjemmel a pesti nyüzsgésből a Balatonhoz költözünk. Remélem, addigra olyan munkám lesz, ami otthonról végezhető" - nyilatkozta Vivien. Nem tagadja, hiányzik neki a tévéképernyő, de tudja, az élet majd elhozza a lehetőségeket számára.

Addig is, a nyarat pihenéssel tölti és folytatja a közkedvelt blogját. Télen pedig férjével is lopnak egy kis időt maguknak, amikor kettesben síelni utaznak majd.

És ezeket olvastad már?