LOVE

Csodát tett a szakítás a magyar celebekkel

Egy hosszú kapcsolat, netán házasság vége általában keserû könnyekkel és hónapokig tartó szomorúsággal jár. A most következő sztárok azonban ahelyett, hogy magukba roskadtak volna, csak úgy ragyognak, mióta véget ért a kapcsolatuk.
  • Szerző: Doris

Könnyek, harag, csalódás, bánat - általában ezek egy szakítás természetes velejárói. A hosszú kapcsolatok utáni búcsú pedig különösen megviseli az egykori szerelmesek lelkét - vannak azonban kivételek!

A sztárvilág most következő képviselői például ahelyett, hogy összetörtek volna, csak úgy ragyognak, mióta búcsút intettek egykori párjuknak. Karrierjük egyre magasabbra ível, jobb formában vannak mint valaha, és bebizonyították, hogy szingliként is könnyedén veszik az élet akadályait.

Szulák Andrea

Sokan féltették a színésznőt, miután tíz év után kiadta egykori szerelme útját, és magára maradt lányával, Rozinával. Szulák viszont ahelyett, hogy még mindig a taxisként dolgozó, nőfaló Gábort siratná, egyik fellépésről rohan a másikra, és ragyogóbban néz ki, mint eddig bármikor. Nyoma sincs a kapcsolata idején jelentkező súlyos pánikrohamoknak, amelyek éveken át megkeserítették az életét. Nemrég pedig ő maga is mosolyogva nyilatkozta, hogy egyedülálló anyaként is kerek az élete.

 

Bereczki Zoltán

A népszerű énekes-színész hosszú évekig élt álomszerű házasságban Szinetár Dórával, a tündérmesének azonban keserű válás lett a vége. Nemrég olyan pletykák is szárnyra kaptak, amelyek szerint a Sztárban sztár zsűritagja csak karrierje fellendítése érdekében vezette oltár elé Dórát. Zoli azonban mit sem törődik a szóbeszéddel, mióta szingli, csak úgy habzsolja a nőket! Legutóbb még azt suttogták, hogy szemet vetett a fiatal és tehetséges Veres Mónikára, pár nappal később pedig arról szóltak a hírek, hogy az elfoglalt színészt titkos szeretők kényeztetik szabad perceiben, akiket esze ágában sincs felvállalni. Bárhogy is legyen, egy biztos: Bereczki az egyik legkapósabb szingli pasi, és ezt alaposan ki is használja!

 

Pizzakiller! #80napalattaföldkörül #mutimiteszel #netpincér #pizza #mik

Szerző: Bereczki Zoltán Official Fanclub2015. november 24.

Gönczi Gábor

Az egész ország álompárként tekintett a Fókusz műsorvezetőjére és Tatár Csillára, így hát mindenki megdöbbent, amikor bejelentették: elválnak útjaik. Az igazi meglepetés azonban csak ezután jött, hiszen a világéletében kisfiús Gönczi egyik napról a másikra sármos borostát növesztett, megszabadult vagy tíz kiló feleslegtől, és még az új szerelem is rátalált. Az RTL Klub képernyőse egy rendezvényen melegedett össze Ildikóval, egy csinos pszichológusnővel, aki teljesen megváltoztatta a gondolkodásmódját, és akiben valódi lelki társra lelt.  Minden jel arra mutat tehát, hogy az ellaposodott házassága utáni új szerelem teljesen megváltoztatta az energikus tévést.

Dér Heni

A szabadkai születésű énekesnő először teljesen a padlóra került, amikor szakított volt vőlegényével, akivel négy évig alkottak egy párt. Bár már kapcsolatuk elején tudták, hogy nem sok közös van bennük, szerelmük akkora lánggal égett, hogy kitartottak egymás mellett. Végül aztán belátták, hogy nincs közös jövőjük és elengedték egymás kezét.

Heni ezután az edzésbe menekült, hogy enyhítse szerelmi bánatát. Bár már párkapcsolata alatt is sokat törődött a testével, a szakítás után szinte mániákusan emelgette a súlyzókat, és minden idejét a konditeremben töltötte.

A fájó sebek azonban szépen lassan begyógyultak, Heni pedig teljesen új életet kezdett és láthatóan kirobbanó formában van. Új otthonát például előszeretettel takarítja minimális textilben, legutóbbi klipjében pedig meztelenül szerepel. Minden bizonnyal csak úgy körülrajongják őt a férfiak!

 

Mindenhol jò, de legjobb otthon Hamarosan anyu húslevesét kòstolhatom... Határ ide vagy oda...

Szerző: Dér Henrietta2015. szeptember 19.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?