LOVE

Csobot Adél a munkába menekül a depresszió elől

Az énekesnőnek kedvese, Istenes Bence segített átvészelni az anyaság kezdeti időszakát.
  • Szerző: Ripost

Négy hónapja adott életet kisfiának Csobot Adél, és a legegyszerűbb eszközt választotta ahhoz, hogy ne essen depresszióba: visszatért a munka világába!

Az énekesnő a Sztárban Sztár + 1 kicsi nevű produkció zsűritagja lesz, de egyelőre még nem tudja, hogyan fogja bírni a forgatásokat Nátán nélkül. Pedig hosszas gondolkodás előzte meg a döntést, és nem volt könnyű helyzetben.

"Nem mondom, hogy könnyen döntöttem, és Bencével is meg kellett beszélnünk, hogyan tudnánk megoldani ezt a helyzetet. Hiszen egy kisbaba mellett ez elég sok szervezést igényel. Szerencsére csak a vasárnap estéket érinti ez a munka, Nátánt bármikor rábízhatom, és a nagyszülők is sokat segítenek" - nyilatkozta a Story magazinban.

Adél szerencsésnek érzi magát, amiért őt elkerülte a szülés utáni depresszió, de neki a munka és párja, Istenes Bence sokat segített.

"Bence segített abban, hogy ne essek depresszióba. Az nem normális, ha ilyenkor egy nő bezárkózik, ezt legtöbbször a férfiak tudják megakadályozni. Bence arra is odafigyelt, hogy rengeteg programot csináljunk."

Így esett, hogy Adélék még külföldön, illetve kajakozni is voltak úgy, hogy egyébként mindenhova magukkal viszik a kisfiút. Az énekesnő a németországi élettől sem fél, hiszen tudja, a határok eddig sem jelentettek akadályt az életükben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?