LOVE

Örömhírt jelentett be Cinthya Dictator, komoly döntést hozott

A fotóművész és kedvese 800 méterre lakik egymástól, de hamarosan összeköltöznek, hogy még szorosabbá fűzzék a kapcsolatukat.
  • Szerző: ripost

Nagyon közel lakik egymáshoz Cinthya Dictator és szerelme, Molnár Tomi, de hamarosan össze is költöznek. A szerelmesek tizenöt évig csak barátok voltak, ebből fejlődött a kapcsolatuk szerelemmé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Igaz most is csak 800 méter választ el minket egymástól, mégis jó lenne együtt élni” – mondta el a Lokálnak Cinthya, aki sokáig nem adta be a derekát a fiúnak.

2019 Sziget - Az első olyan Sziget élményem amikor kulturális programként tekintettem a fesztiválra. Izgalmas volt számomra, hogy naponta több koncertet végignéztünk az elejétől a végéig. Ezáltal találkozhattam új előadókkal műfajokkal és kirajzolódott előttem egy korkép. Inspiráló hét volt! Köszönöm @tamasmolnar ♥️

„Nem adtam magam könnyen, bevallom, hogy Tomi eleinte nem volt a szívem csücske, de aztán kellemeset csalódtam benne. Ő egy igazi “játszótárs”, gyakran megnevettet, felszabadult vagyok mellette. Felnézek rá, és az elmúlt hónapokban a legfőbb szövetségesem is lett” – fogalmazott a fotóművész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?