LOVE

Bizonyító erejű lesifotók: Ezt a férfit szereti az elvált sztáranyuka

A turbékoló párocska egy szülinapi buliban bukott le. Úgy tûnik, csak rosszindulatú pletyka volt, hogy szakítottak!
  • Szerző: Doris

Csak úgy izzott a levegő Katie Holmes és Jamie Foxx között a színész 50. születésnapi buliján.

A szerelmespár hónapok óta nem mutatkozott együtt a nyilvánosság előtt, nem csoda, hogy sokan azt sejtették, hogy már külön utakon járnak. A partin készült képek alapján viszont egyértelmű, hogy még Katie exéfrje, Tom Cruise sem tudta őket elválasztani egymástól.

Katie Holmes és Jamie Foxx négy éve tartó titkos szerelméről először idén szeptemberben készültek bizonyító erejű fotók, amikor kéz a kézben andalogtak az óceánparton. Ezt követően viszont a pár hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől, egyetlen közös kép sem készült róluk. Nem csoda, hogy azonnal szárnyra kapott a pletyka, miszerint elhidegültek egymástól, és Foxx nem tolerálta tovább, hogy a szcientológusok folyamatosan rajta tartják a szemüket Holmes-on.

A színésznő ugyanis hiába lépett ki az egyházból, állítólag súlyos titkok tudója, mivel exférje, Tom Cruise megrögzött szcientológus. A sztárpár viszont most alaposan rácáfolt a híresztelésekre! Jamie Foxx 50. születésnapi buliján úgy turbékoltak, mint a friss szerelmesek, Katie párja minden finom érintésétől elmosolyodott, és egyáltalán nem érdekelte, hogy a lesifotósok lencsevégre kapják őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?