LOVE

Bemutatta titokzatos férjét Demcsák Zsuzsa, a gyerekei sem ismerik még

A 40 éves mûsorvezetőre nemrég rátalált a szerelem, és boldogabb, mint valaha!
  • Szerző: Ripost

Bombaként robbant a hír, hogy Demcsák Zsuzsa férjhez ment, sőt, az is, hogy az Ázsia Expressz forgatása után egyből nászútra ment, méghozzá Thaiföldre. Az egykori műsorvezető egy ideje nem szerepel a képernyőn, de ezt a műsort bevállalta, és ennek köszönhetően a szerelem is rátalált. A Story magazinban bemutatta indiai férjét, akit a forgatások alatt ismert meg.

Akkor találkoztak először, amikor balhé volt az Ázsia Expressz forgatásán, ezért két hétre leálltak a munkálatok. A műsorvezető szerint elsőre érezték mindketten, hogy egymásnak lettek teremtve. ,,Én magam annyit éreztem, hogy nélküle kevesebb vagyok. Nem voltam abban a helyzetben, hogy felmérjem a pillanatot. Egészen addig, amíg ki nem mondta, ő a férjem” – emlékezett vissza Zsuzsa, aki szerint Krishan a legfantasztikusabb férfi a földön.

Az is kiderült, hogy közös nyelvük az angol, s a férje kétdiplomás ember: jogász és színházi rendező.

A tévés mesélt kicsit a lánykérésről és az esküvőről is. ,,Krishan a szállodai szobában várt rám rózsával és gyűrűvel, a háttérben pedig romantikus zene szólt. Letérdelt elém és megkérte a kezem, majd hindu szokás szerint megcsókolta a lábam. (…) Annyira nyitott volt mindenféle szertartásra, hogy az is egyértelmű volt számára, tanúk előtt szentesítjük a frigyet. Az ő legjobb és az én legjobb barátom is jelen voltak.” 

Kiderült továbbá, hogy Krishan nemrég vesztette el az édesanyját, így a nagy esküvővel várniuk kell, hiszen amíg le nem telik a gyászév, nem lehet ünnepelni. A legfontosabb azonban az volt Demcsák Zsuzsának, hogy a gyerekek elfogadják új férjét. Bár még nem találkoztak vele, Skype-on és telefonon tartják a kapcsolatot, s már alig várják, hogy találkozzanak. A műsorvezető elárulta, férjének is az volt a legfontosabb, hogy a nő gyerekei elfogadják őt.

És ezeket olvastad már?