LOVE

Bébibumm a sztárvilágban: kopogtat a gólya a hírességeknél

A babavárás a párok életének egyik legszebb időszaka. Nincsenek ezzel másként hírességeink sem, akik közül többen életük legszebb kalandja előtt állnak. Összeállításunkban bemutatjuk, kik azok a magyar sztárok, akiknél hamarosan kopogtat a gólya.
  • Szerző: ripost

Németh Kristóf és felesége, Zita

A színész élete gyökeres fordulatot vett 2019-ben: tavaly év végén feleségül vette kedvesét, Zitát, néhány hét múlva pedig megszületik a közös gyermekük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A baba nemét Kristófék nem árulták el, de azt igen, hogy már tudják, hogy fogják hívni a kicsit. A gyermek neve L-betűvel kezdődik majd, akárcsak a színész előző házasságából származó fiának, Lócinak.

Tóth Gabi

A Sztárban Sztár leszek! mesterének decemberben születik meg első gyermeke. Gabi korábban elárulta, hogy párjával, Krausz Gáborral kislányt várnak.

Sztárban Sztár
Fotó: Markovics Gábor

Fontosnak tartották azonban, hogy a kisbaba hivatalosan is családba érkezzen, ezért néhány héttel ezelőtt Gábor édesapjának a kertjében, szűk körben kimondták a boldogító igent. Gabi nem bánta, hogy nagy pocakkal kell az anyakönyvvezető elé állnia, úgy érzi, így volt tökéletes a nagy nap.

Cap Júlia

A Jóban Rosszban színésznője szeptemberben jelentette be egy fotóval, hogy gyermeket vár, ráadásul az is kiderült, hogy koránt sem a terhessége elején jár, hanem az utolsó trimeszterben.

Egy héttel ezelőtt meg is született a kislánya, akinek a nevét nem árulta el, és egyelőre az arcát sem mutatta meg. Júlia most kizárólag az anyai teendőivel foglalkozik, és élvezi a babával töltött idő minden percét.

Kulcsár Edina

A világ második legszebb nőjének választott sztár és férje, Csuti a napokban jelentették be, hogy második közös gyermeküket várják. A baba nemét egyelőre titok övezi, ám a hétfői Mokkában Csuti elszólta magát, ezért sokan arra következtetnek, hogy Medoxnak kisöccse lesz.

Fotó: Markovics Gábor

Edina teherbeesése mesébe illő: első várandóssága előtt az orvosok kevés esélyt adtak annak, hogy természetes úton teherbe eshet, ám ahogy először, úgy most is így történt. A kismama olyan aktív, mint a várandóssága előtt: minden nap dolgozik, a cégeit menedzseli, műsort vezet, és láthatóan boldogabb, mint valaha.

Tatár Csilla

A műsorvezető fia, Milán, hamarosan kistestvért kap, Csilla ugyanis második gyermekét várja férjétől, Balázstól. A boldog kismama nem titkolta, hogy megküzdött a második babáért: az elmúlt években többször is elvetélt, ez az ötödik várandóssága.

Fotó: Markovics Gábor

Kisfia, a négyéves Milán megérezte, hogy érkezik a kistestvér. Csilla fontosnak tartja, hogy a leendő kismamák ne csak a mézes-mázos történeteket hallják az ismert emberektől, hiszen a teherbeesés nem könnyű folyamat. Erőt szeretne adni a többi nőnek, ezért is beszélt kendőzetlenül a saját tapasztalatairól.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?