LOVE

Bármelyik percben megszülethet a Szomszédok sztárjának unokája

A népszerû színésznő szám szerint a hetedik unokáját várja, miután már van neki három vér szerinti és három fogadott lurkója.
  • Szerző: ripost

Hetedik unokájának születését várja Gór Nagy Mária! A népszerű színésznőnek már van hat unokája, akik közül három nem vér szerint kötődik hozzá.

"Sok szerepjátékot játszunk, jó érzéke van a színészethez. Fanni, a középső unokám a ti­zennégyet tapossa, és már most kapkodnak érte a modelliskolák, annyira gyönyörű. Zsanna na­gyon érzékeny, igazi kis művészlélek. Szeret olvasni és verseket írni. Egyáltalán nem vagyok egy kötögetős nagyi típus. Barátnőként tekintenek rám a gyerekek, és úgy is viselkedem velük. Nincs tabutéma köztünk! Rendszeresen megbeszélem velük a pasiügyeket. Szoktam is nekik tanácsolni, hogy csak a szívükre hallgassanak!" – mondta el a Borsnak Gór Nagy, akinek bármelyik pillanatban megérkezhet a legkisebbik unokája, aki egy igazi kis mennyből az angyal lesz.

"András fiam első gyerme­ke épp szenteste születik, úgyhogy az is meglehet, hogy már hétszeres nagymama vagyok! Egyébként még van három „fogadott” unokám, a szomszéd gyerekek, Róza, Huba és Adél. Õk is a családom részévé váltak, így elmondhatom, hogy las­san annyian leszünk mint az oroszok!" - jelentette ki nevetve a színésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?