LOVE

Balássy Betty őszinte vallomása: Megküzdöttünk a kapcsolatunkért

Amikor tizenöt évvel ezelőtt egymásba szerettek férjével, még senki nem hitt a szerelmükben, az idő azonban őket igazolta.
  • Szerző: ripost

Három gyermek boldog édesanyjaként és Varga Feri feleségeként nem is lehetne boldogabb Balássy Betty.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő és kedvese a Megasztár alatt szerettek egymásba, akkoriban pedig sok támadást kellett elviselniük a közönségtől, mert Feri kilépett miatta az előző házasságából.

Fotó: Markovics Gábor

„Tényleg csak mi ketten bíztunk a szerelmünkben az elején. Sok nehézséggel megküzdöttünk, amíg ide eljutottunk. Mi mindig mindent meg tudunk beszélni, sőt azt is már az elején tisztáztuk, hogy szólunk a másiknak, ha valami zavar minket. És ez működik. Nálunk nincs munkamegosztás, mindenki mindent csinált. Amikor például én heti négy napot távol voltam a Sztárban Sztár miatt a családtól, mire hazamentem, neki ki volt lakkozva a körme, a gyerekek rajta ugráltak, rend volt és étel várt asztalon. Nagyon jó férj és szuper apuka is. Nekem például most készül az első olyan gyereklemezem, amelyen a zenét és a szöveget is egyedül írom, amikor ezen dolgozom, nem kell azon gondolkoznom, hogy a gyerekek mit csinálnak! Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen fantasztikus családom van!” – mondta el az AC News-nak a boldog édesanya.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?