LOVE

Azt suttogják a színházban, 21 évvel fiatalabb nőt szeret Gesztesi Károly

Állítólag egyik fiatal kolléganőjével jött össze Gesztesi Károly.
  • Szerző: Ripost

A pletykák szerint újra eltalálta Ámor nyila Gesztesi Károlyt. A Bors több forrásból is úgy értesült, hogy az 55 éves színész és egy kolléganője között románc kezdődött.

"Egy ideje már rebesgették, hogy több van köztük munkakapcsolatnál, de hivatalosan még nem vállalják a szerelmüket" – mesélte a lap egyik informátora.

A dolog pikantériája, hogy a színésznő huszonegy évvel fiatalabb a színésznél. Számos színházban játszik, ígéretes te­hetségnek tartják, több nagy sikerű együttes vokalistájaként is ismert.

Gesztesi az utóbbi időben ko­rát meghazudtolóan sokat változott: rendszeresen sportol, so­kat fogyott, felhagyott az alkoholfogyasztással, sőt vallási értelemben is megtért. Egy ekkora fordulat után senki sem lepődne meg azon, ha Károly magába bolondított volna egy ná­lánál jelentősen fiatalabb hölgyet, hiszen viharos magánélete után, úgy tűnik, most érett meg arra, hogy megtalálja szerelmét.

A Bors megkérdezte Gesztesit is erről.

"Nincs mit tagadnom, még mindig vonzódom a fiatal csajokhoz, jól érzem magam a társaságukban – mondta Gesztesi Károly, miután szembesítették a hírrel. – Mások is feltették a kérdést, illetve tényként közölték velem, hogy új, fiatal barátnővel próbálom to­vább édesíteni az amúgy sem keserű napjaimat. Hallottam arról is, hogy egyik kolléganőm a szerencsés áldozat. Erre csak annyit mondhatok, közel kétszáz alkalommal mutattuk már be az ország számtalan városában A miniszter félrelép című darabot, és mivel a társulat szinte mindig ugyanabban az összeállításban turnézik, nem volt nehéz összehozni valakit valakivel. Egyébként hála Istennek – folytatta Shrek ma­gyar hangja –, arról is hallottam már, hogy rengeteget látnak engem nálam sokkal fiatalabb hölgyek társaságában. Nincs mit cáfolnom, mindössze annyit pontosítanék, hogy a tanítványaim között akadnak fiúk is, akikkel legalább annyiszor kvaterkázom a szinkronórák után, mint a lá­nyokkal. Szóval, igenis megfiatalodom a gyerekek, a tanítványaim között, és ígérem, ezután is látni fognak minket a néha kimerítő tanórák után, amint jókedvűen kiengedjük a gőzt" – árulta el Gesztesi.

Az egyelőre meg nem nevezett színésznőt is felkereste a lap, de egyelőre még nem reagált.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?