LOVE

Árulkodó jelek: kibékült volt barátnőjével a magyar rapper

Végre rendeződni látszik Ganxsta Zolee szerelmi élete! Még márciusban adta ki a rapper útját szerelme, és a történtek rettenetesen megviseltek akkor Zanát. Úgy látszik, a mosolyszünet nem tartott sokáig, a rapper közösségi oldalán egy sejtelmes fotó árulkodik a békülésről.
  • Szerző: ripost

 Ganxsta Zolee önmagából kifordulva szerelmes idézetekkel árasztotta el a követőit a Facebookon, miután szakított vele a szerelme. A rapper kedvese egy év után döntött úgy, hogy elhagyja a zenészt, és bár barátai és családja próbálták tartani benne a lelket, minden reménye elszállt a szerelmet illetően.

Hosszú hetek kilátástalansága után azonban még is lehet esély arra, hogy a pár kibékül, ugyanis Zolee az Instagram-oldalán lecserélte a profilképét egy közös fotóra a lánnyal. Bár több említést egyelőre nem tett a dologgal kapcsolatban, talán véglegesen rendezték románcukat, amit közös  fényképük is jól tükröz, hiszen süt róluk a boldogság.

A békülés mindenképpen jót tenne a rappernek, hiszen az elmúlt időszakban nem volt túl jól. Közösségi oldalain reményvesztett bejegyzéseket írt a rajongóinak, csalódottságát egy pillanatig nem rejtette véka alá.

Ahogy a haverom mondaná: nem kell innod és cigizned ahhoz, hogy tönkretedd magad, egyszerűen csak legyél szerelmes

- fogalmazta meg Ganxsta, akiért barátai is rettenetesen aggódtak. Lapunknak egy neve elhallgatását kérő ismerőse korábban elmondta, nagyon féltették a rappert, hiszen dupla szerelmi csapás sújtotta.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a %% napilap szombati számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?