LOVE

Nagy hírt jelentett be a zűrös énekes: gyereke lesz barátnőjével

Aaron Carter az Instagramon tudatta, hamarosan apuka lesz.
  • Szerző: Ripost

Egy instagramos élő bejelentkezésben tudatta a követőivel Aaron Carter, hogy barátnője terhes és hamarosan bővül a családjuk. Mindez igen váratlan volt, és sokakat megdöbbentett, mivel év eleje óta élnek csak együtt, azóta már szakítottak is legalább egyszer, és alig egy hónapja Melanie Martint letartóztatták családon belüli erőszak miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrséget a szomszédok hívták ki, mivel akkora volt a hangzavar, és egyértelmű volt, hogy verekednek. Az énekes azt állította, a nő ütött először, ő csak védekezni próbált. Azt, hogy mennyi alkoholt és drogot fogyasztottak a bunyó előtt, még vizsgálja a rendőrség.

Magától értetődő, a gyerek már úton van. Egész biztosan elfoglalt apuka leszek. Ezt vehetitek egy hivatalos bejelentésnek is: terhesek vagyunk

- jelentette ki most közösségi oldalán.

Carter elmondta, hogy barátnőjével mindketten nagyon szeretnének gyereket, minden gondolatát a jövő és az apaság köti le. Az időzítés tökéletes, mint elmondta, élete sínen van.

„Nagyon eltökélt vagyok, a zenei karrierem nagyon jól alakul, turnézok, az új ruhakollekcióm most jött ki, minden remekül formálódik az életemben, és most nem csak a zenére gondolok” – mondta.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?