LOVE

A koronavírus idején is segít: rászorulóknak adományozott Hódi Pamela

Az édesanya örömmel használja a hírnevét és a befolyását arra, hogy azoknak segítsen, akik igazán rászorulnak.

A koronavírus-járvány alatt is fontosnak tartja az adományozást Hódi Pamela.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TündérPakk

Az édesanya számára természetes, hogy segít a rászorulókon, ezért a napokban újra útra kelt, és egy délután alatt összesen tizenöt családot látott el alapélelmiszerekkel, tisztálkodószerekkel és finomságokkal a gyerekek számára.

Fotó: TündérPakk

„Alapvetően az utóbbi két-három évben jutottam el odáig, hogy a lehetőségeimhez mérten segítsek azoknak, akiknek szükségük van rá. Felmértem, mi az, amiből adhatok azoknak, akik a mindennapi élethez szükséges dolgokban is hiányt szenvednek. Így kerültem kapcsolatba a TündérPakk Közhasznú Alapítvánnyal, és innentől nem volt megállás. Nagy elérésű közösségi oldalakkal rendelkezem, úgy érzem, emiatt is kötelességem felhívni a figyelmet a segítségadás fontosságára” – mondta el a -nak Pamela, aki a kislányát is a jótékonykodásra tanítja.

Fotó: TündérPakk

„Nati még csak hat és féléves, de ő maga válogatta szét a már nem használt játékait, kinőtt ruháit, és egy korábbi alkalommal személyesen adta oda a gyerekeknek. Ezek mindig nagyon megindító pillanatok, és nem tagadom, hazafelé az autóban sokszor elérzékenyültem a megható érzések hatására” – fogalmazott az édesanya.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?