LOVE

A 26 éves sztárénekes megint összeszedett egy idősebb bombanőt

Harry Styles csáberejének nem tudnak ellenállni a nők, főleg azok, akik idősebbek, mint az énekes.
  • Szerző: The_M

Tavaly minden rádióállomás Harry Styles slágerétől, a Watermelon Sugartól volt hangos, az énekes halószobája pedig a hírek szerint a frissen szinglivé vált színész-rendezőnőtől, Olivia Wilde-tól.

Fotó: Northfoto

A két sztár a közös filmjük forgatásán került egymáshoz közel, és Styles ismerőseit nem lepte meg a románc. Ugyanis a 26 éves Harry szeret minden nőnek udvarolni, akivel együtt dolgozik, főleg azoknak, akik nemcsak szépek, hanem idősebbek is mint ő.

Fotó: Northfoto

Wilde kereken egy tízessel idősebb, de az ennél nagyobb korkülönbség sem volt gond a brit popsztárnak korábban. A One Direction egykori tagjának első celebrománcára 18 évesen került sor, az akkor 32 éves Caroline Flack-kel. 19 évesen a 35 éves Nicole Scherzingerrel randevúzott, majd az 5 évvel idősebb Taylor Swift-tel, aztán Camille Rowe modell következett négy év fórral. Az egyedüli fiatalabb barátnője Kendall Jenner volt.

Tehát Harry tartja magát a korábbi kijelentéséhez, miszerint egyetlen nő sem idős hozzá addig, amíg fiatalabbak, mint az édesanyja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?