LELKIZŐ

Kiderült, mire lenne most szüksége L.L. Juniorék nagyobbik gyermekének

A szombati tragédia kapcsán S. Tóth Márta életvezetési tanácsadó a Mokkában elmondta, mi az, amire a gyászoló szülőknek most leginkább figyelniük kell.
  • Szerző: ripost

A szakértő szerint mindenképpen át kellene esnie a gyász fázisain L.L. Juniornak és családjának ahhoz, hogy idővel fel tudják dolgozni kisfiuk elvesztését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rapper és gyermekei édesanyja, Csilla között a szombati tragédia óta teljesen elmérgesedett a viszony, ám S. Tóth Márta életvezetési tanácsadó szerint ez teljesen természetes, egy ilyen helyzetben ugyanis a szülők nem csak magukat, de egymást is hibáztathatják.

A szakember szerint Junioréknak a gyász minden fázisán át kellene esniük, ha sírni vagy kiabálni szeretnének, akkor nem szabad ebben akadályozni őket.

Kisfiuk, a hatéves Lacika érdekében azonban muszáj lesz összefogniuk, főleg, hogy a kisgyerek a lehető legkevésbé sérüljön az átélt trauma miatt.

„A gyereket meg kellene kérdezni arról, hogy most mire vágyik, kivel szeretne élni. Később szükség lesz szakember segítségére, ha másért nem is, de azért biztosan, hogy megnézzék, érzelmileg milyen állapotban van” – fogalmazott S. Tóth Márta.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?