LELKIZŐ

Zsidró Tamás a fiaival való kapcsolatáról: Ez egy mozaikcsaládban nehéz ügy

A mesterfodrász 2016-ban vált el tizenhat év után a feleségétől, azóta pedig igyekszik három fiával annyi időt tölteni, amennyit csak lehetséges.
  • Szerző: ripost

Fiaival való kapcsolatáról beszélt Zsidró Tamás. A mesterfodrász 2016-ban vált el a feleségétől, Ágnestől, akivel három gyermekük született. Zsidró a szakítás óta is megpróbál sok időt tölteni a fiaival, de úgy érzi, hogy az ő esetükben mindez nem könnyű.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zsidró Tamás igyekszik sok időt tölteni a fiaival a válás ellenére is

Zsidró Tamás igyekszik sok időt tölteni a fiaival a válás ellenére is
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Ez egy mozaikcsaládban nehéz ügy. Megpróbálok mindent kézben tartani, de könnyebb volt, amíg mind együtt éltünk. Azt mondanám, hogy a közepesnél kicsit jobb apuka vagyok. Sok mindent megosztanak velem a fiaim, de az édesanyjuknak jobban megnyílnak. A legféltettebb titkaikat nem velem osztják meg, és nagy haver apuka sem vagyok, mert abban nem hiszek” – mondta el a Blikknek Zsidró Tamás.

A mesterfodrász egy fájdalmas gyermekkori tragédiájáról is beszélt, igaz, csak szűkszavúan. Kiderült, hogy nagyon fiatalon, mindössze tizenegy évesen maradt árván.

„Én nagyon korán elveszítettem őket, 11 éves voltam, amikor árván maradtam. Épp akkor kezdtem kinyílni, de nem tudott úgy elmélyülni a kapcsolatunk, mint nekem a fiúkkal. Mindez nagyon régen volt, nem is szeretek erről beszélni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?